вторник, 15 декабря 2015 г.

Digitale tachograaf

Training-Digitale-Tachograaf Begin vd Dienst - Digitale. Gebruiksaanwijzing bedrijf chauffeur. Via de digitale tachograaf worden de rij-en rusttijden van de chauffeurs bijgehouden.

Een juist gebruik van de digitale tachograaf is dan ook van groot belang: er . Voor het gebruik van de digitale tachograaf gelden regels. Bij onjuist gebruik kunt u hoge boetes krijgen. VDO DTCO 13Digitale Tachograaf Bij VDO digitale tachografen is het aan de buitenkant niet te zien welke versie u heeft.

Wat moet u weten en of doen als chauffeur wanneer uw voertuig is uitgerust met een digitale tachograaf? Weiter zu Digitale tachograaf - De digitale tachograaf (Digitach) is sinds mei 20verplicht in alle EU-lidstaten. De digitale tachograaf is een elektronisch toestel dat in het voertuig wordt ingebouwd en de volgende gegevens registreert: de rij- en rusttijden van de chauffeur . Zware vrachtwagens, bussen en lichte bedrijfsvoertuigen in het beroepsgoederenvervoer moeten een digitale tachograaf hebben. Het geheugen van de digitale tachograaf registreert over. Alle kaarten ten behoeve van de digitale tachograaf kunnen via Kiwa Register worden aangevraagd.


Voer de kaart in de linker gleuf met de chip omhoog. Het kan voorkomen dat een chauffeur achtereenvolgens op een voertuig met een analoge en met een digitale tachograaf rijdt. Kiwa Register geeft smartcards uit voor de digitale tachograaf, een van de kaarten is de bedrijfskaart.

Chauffeurs zijn gebonden aan bepaalde rij- en rusttijden om ervoor te zorgen dat zij te allen tijde veilig en goed uitgerust de weg op kunnen . De digitale tachograaf registreert onder andere rij- en rusttijden, snelheid en afgelegde afstand in vrachtwagens en bussen. Je hebt er ongetwijfeld al over gehoor de digitale tachograaf.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.

Selbsthaltung pneumatik

  Selbsthaltung in der Pneumatik Einleitung In der Welt der Pneumatik spielt die Selbsthaltung eine zentrale Rolle, wenn es um die Sicherhei...